domingo, 3 de abril de 2011

M'ha agradat / No m'ha agradat (i una petita sorpresa)

M’ha agradat la difusió del vídeo de presentació de la candidatura. Fa quatre anys vam innovar amb el DVD i avui tornem a fer-ho amb un lip-dub.

No m’ha agradat saber que PSOE i PP es posen d’acord per esmenar la llei electoral i poder, així, fer més propaganda durant la pre-campanya electoral.

M’ha agradat que dues mocions presentades per ICV-EUiA tinguin suport al ple municipal. La dació en pagament de les hipoteques i el tancament progressiu de les centrals nuclears.

No m’ha agradat que la moció que volia commemorar el 80è aniversari de la II República no hagi tingut el suport suficient per part del ple. I la majoria diuen que son republicans.

M’ha agradat molt el documental “ETA a la ciutat dels sants” que han fet a Sense Ficció. Un exercici de memòria històrica del que hauríem d’aprendre.

No m’ha agradat que la presentació de la candidatura del partit que governa no fos pública.

M’ha agradat la notícia que diu que la energia eòlica ha sigut la primera en generació al mes de març. Mica en mica anem avançant.

No m’ha agradat les declaracions del president del Barça dient que el seu equip guanyarà 5 a 0 al Madrid. Soc del Barça però no m’ha agradat.

M’ha agradat que una socialista convençuda m’invités i m’acomodés al acte del PSC.

No m’ha agradat que un tinent d’alcalde m’agafés per l’esquena i no em deixés entrar a l’acte. Va ser un malentès però no m’ha agradat.

M’ha agradat anar amb la família a la platja. Cometa, pilota, castells de sorra i carreres. Hem gaudit força.

No m’ha agradat saber que el 75% dels ruscs de la Península Ibèrica estan en perill de desaparèixer. La importància de les abelles per al nostre ecosistema no és prou coneguda.

M’ha agradat que hagis buscat què coi significa ruscs. La vaig fer servir gràcies al traductor. Ja,ja,ja.

No m’ha agradat la darrera notícia que arribava de Fukushima. S’està vessant al oceà molta quantitat d’aigua radioactiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mi blog, como el Ave Fénix

Buenas, os pido disculpas. Disculpas por llevar desde principios de 2015 sin escribir y disculpas porque después de estos casi tres años,...