domingo, 17 de abril de 2011

M'ha agradat / No m'ha agradat


M’ha agradat la exposició “Dones del PSUC” que hem exposat al Centre Cultural. Més oferta històrica i cultural al nostre poble.

No m’ha agradat descobrir, amb totes les proves, que existeixen impostors que s’amaguen per dir el que pensen. Però no oblido que darrera de cada impostor hi han mans i dits reals escrivint al teclat.

M’ha agradat la manifestació que s’ha organitzat a la Llagosta. Pacífica, ordenada i respectuosa però molt reivindicativa i contundent. El poble encara te veu i vol fer-se escoltar.

No m’ha agradat la nova qualificació del accident de Fukushima. 7 sobre 7 en perillositat i encara ens diuen que no ens preocupem.

M’ha agradat veure moltes banderes republicanes a la Llagosta. Caminem cap a la tercera.

No m’ha agradat confirmar que el nostre ajuntament posa la defensa del medi ambient darrera de totes les seves prioritats. Avui més que mai necessitem governs compromesos.

M’ha agradat que la gent no es deixi entabanar. Molta gent m’atura pel carrer per donar-me suport i dient que ja no s’ho creuen.

No m’ha agradat que membres d’una llista democràtica estigmatitzin a aquells que no pensen com ells. Estàs amb mi o contra meu. Això és integrisme polític, igual de perillós que el religiós.

M’ha agradat que membres de la candidatura socialista assisteixin a la xerrada sobre la II República amb Carmen Domingo. No tot està perdut.

No m’ha agradat que la plataforma “Sí VPO” expulsi a qui no pensa com ells. Això dona idea del nivell de democràcia que tenen.

M’ha agradat l’última entrada al blog de la Marta Melgar. Molt contundent i deixant dades interessants.

No m’ha agradat desaprofitar la ocasió al primer partit contra el Madrid. Els hi hem deixat escapar vius.

M’ha agradat molt el documental “Copiad, Malditos!!” que he pogut veure a la 2. Una mirada crítica sobre el negoci de l’SGAE.

No m’ha agradat que a la Llagosta s’instal·li un circ que maltracta al animals. El circ és molt més que lleons i elefants fent cabrioles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mi blog, como el Ave Fénix

Buenas, os pido disculpas. Disculpas por llevar desde principios de 2015 sin escribir y disculpas porque después de estos casi tres años,...