lunes, 14 de marzo de 2011

M'ha agradat / No m'ha agradat


M’ha agradat veure com els nens i nenes de la Llagosta tornaven contents al col·legi.

No m’ha agradat que vagin dient que el 23 de maig ens veurem als jutjats. Si tothom ha fet les coses be no s’han de preocupar.

M’ha agradat viure un partit de futbol preciós amb una tensió com feia molt que no sentia.

No m’ha agradat com s’ha celebrat el dia de la dona treballadora. Quan no t’ho creus les coses no les prepares com s’ha de fer.

M’ha agradat saber que encara hi ha gent valenta i emprenedora en temps de crisi. Obren una nova clínica dental a la Llagosta.

No m’ha agradat veure la entrevista de Vallès Visió al nostre alcalde. Acusar veladament (periodista i alcalde) a la oposició i aquesta no tenir dret a rèplica hem sembla mesquí.

M’ha agradat conèixer que persones amb valors i conviccions fermes es presentaran com a candidats i candidates a diverses llistes electorals.

No m’ha agradat gens la notícia tràgica de la setmana. No, no m’ha agradat.

M’ha agradat que el nostre grup parlamentari (ICV-EUiA) visités la Llagosta aquest divendres i pogués veure les obres d’ADIF, la zona de Les Planes II i pogués reunir-se amb entitats locals.

No m’ha agradat que, degut a la feina, aquesta setmana hagi vist molt poca estona a la gent que m’estimo.

M’ha agradat moltíssim la participació i l’esforç que molta gent ha posat per poder difondre un dels nostres missatges polítics.

No m’han agradat les espectaculars imatges del tsunami del Japó. Aquestes desgràcies naturals ens haurien de fer reflexionar sobre la nostra convivència amb el Planeta Terra.

M’ha agradat que les dones d’ICV-EUiA hagin celebrat el dia de la dona amb un sopar totes juntes. Demostra la bona sintonia de la coalició.

No m’ha agradat que a la presentació del projecte de Centre de Dia es digués que es necessita una altra legislatura socialista per aconseguir-ho. A la gent no se li ha d’enganyar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Mi blog, como el Ave Fénix

Buenas, os pido disculpas. Disculpas por llevar desde principios de 2015 sin escribir y disculpas porque después de estos casi tres años,...